El Bloc d'Up Idiomes

Comencem el curs el mes d'octubre. Tot a punt! Truqueu-nos si teniu qualsevol dubte.

Els vídeos publicitaris de l'estiu 2020 d'Up! Idiomes.

Google classroom i Up! Idiomes


A Up Idiomes!, fa anys que treballem amb Google Classroom. Amb la situació de la pandèmia del virus COVID-19 les eines en línia esdevenen més importants que mai. Per què Google classroom? És una eina que lliga molt bé amb les aplicacions de videoconferència, és molt segura i permet tenir tota la informació en un sol lloc.  Hi ha opcions molt interessants, com la possibilitat  que els pares d'alumnes (de més de tretze anys) rebin resums de la feina feta. Pels professors, a part de tenir tota la informació en un lloc, permet una molt bona comunicació amb els alumnes. Es pot fer un bon seguiment dels deures, de classes que no s'hagin pogut seguir per causes diverses com malalties, excursions, etc.

Google Classroom és un entorn d’aprenentatge vinculat a tots els serveis de treball que ofereix Google. Des d’aquest es poden crear classes, distribuir tasques, comunicar-se amb altres usuaris i mantenir el treball organitzar de manera senzilla. Una bona eina per a cursos en línia.

Google Classroom s'ofereix dins del domini d'Up! Idiomes  com a suport a activitats de formació del professorat, i en cap cas no s'ha d'utilitzar com a plataforma de treball amb alumnes menors de tretze anys. Malgrat que actualment Google Classroom és accessible des de qualsevol compte de Gmail, hem de recordar que l’ús d’aquest no està autoritzat a menors de tretze anys.

Accés a Google Classroom

Paraules clau: Classes en línia Girona, Classes online Girona, Classes on-line

El dia de la Terra

 Un dels valors d'Up! Idiomes és cuidar de l'entorn, per això volem explicar-vos que cada 22 d'abril celebrem el dia de la terra. Enguany celebrem el 50 aniversari del qual molts diuen ser un gran moviment social que va posar les bases del que coneixem com l'ecologisme modern.

El dia de la terra 2020 celebra la fita de 50 anys d'accions per cuidar la terra. Aquest any les accions estan relacionades amb el canvi climàtic. La presidenta de l'Earth Day Network Kathleen Rogers diu que: "hem de crear una ciutadania global fluent en el concepte del canvi climàtic i que s'inspiri en l'educació ambiental perquè actuï en la defensa del planeta. - - https://www.earthday.org/our-toolkits/”.

Amb el confinament que ha causat el virus COVID-19 el dia de la terra 2020 serà el primer acte global que es farà en línia. El dia 22 d'abril, el dia de la terra 2020 es farà com a 24 hores de mobilització digital; amb converses globals, crides a l'acció, performances, classes en línia, i més.

Tothom pot participar-hi i ser activista organitzant o prenent part en un esdeveniment digital, ja sigui en un grup reduït fent un xat o vídeo trucada o fent una conferència com a convidat dirigit a un gran públic via xarxes social o un servei en streaming. Tothom pot aprendre, defensar i posar el seu granet de sorra per lluitar contra el canvi climàtic. Podeu veure el que es cou aquí: https://www.earthday.org/actions/plan-a-digital-event/.

https://www.earthday.org/actions/plan-a-digital-event/.

Podeu seguir el que passa a Instagram, Facebook, i a Twitter.

el dia de la terra

Classes d'idiomes en línia

A Up! Idiomes fem servir l'entorn de Google per a classes online perquè ofereix encriptació i seguretat. És una plataforma molt segura i estable i és fàcil de fer servir. Hem habilitat unes aules virtuals i cada classe té el seu enllaç a la secció de videoconferències


Up! Idiomes i l'entorn segur de classes virtuals i entorn online.

Classes de conversa en línia gratuïtes (2020)

El  dijous 16 d'abril ens vam tornar a connectar!!!!! A les 18:30 de cada 15 dies, connecteu-vos que practicarem una mica al club de conversa en línia! Sigueu puntuals!

Cliqueu a: 

https://meet.google.com/cve-sgzp-xfu

Pot participar tothom qui ho vulgui, sigui o no alumne de l'escola! Animeu-vos!

Club de conversa d'anglès online gratis

Club de conversa Up! Idiomes