Estades a l'Estranger amb Up! Idiomes 2023

Des d'Up! Idiomes  fem una aposta per les estades a l'estranger i col·laborem amb British Summer.

Si mencioneu que veniu de part nostre amb el codi Summer UP! disposareu de condicions úniques.


 Truqueu-nos per a més informació.


Empresa de referència a Catalunya en l'organització de programes d'aprenentatge a l'estranger.

Empresa de referència a Catalunya en l'organització de programes d'aprenentatge a l'estranger.

RESUM ESTADES A L’ESTRANGER I COLÒNIES D’ESTIU DES D’UP! IDIOMESDes d'Up Idiomes estem compromesos en proporcionar als nostres alumnes les millors oportunitats per aprendre un idioma de forma efectiva i enriquidora. Per això, col·laborem amb diverses empreses d'estades a l'estranger i colònies d'estiu per oferir-vos una experiència d'immersió total en la llengua i la cultura estrangera.


A través d'aquestes col·laboracions, els alumnes tenen la possibilitat de viure i estudiar a l'estranger durant les seves vacances d'estiu, així com de conèixer altres cultures i fer amistats amb gent de tot el món. Les empreses, amb les quals Up! Idiomes col·labora, ofereixen programes adaptats a diferents edats i nivells d'idioma, i inclouen activitats variades perquè els alumnes puguin gaudir d'una experiència completa.


Aquest document és un petit resum de les ofertes que s'ofereixen. Aquells que estiguin interessants i interessades recomanem fer clic aquí, on trobaran molta més informació a la nostra web per triar el programa que més s'adapti a les seves necessitats i preferències.