Curs Intensiu de Català Nivell B2 a Up! Idiomes

Amb l'objectiu de promoure i enriquir els coneixements del català, Up! Idiomes presenta un curs intensiu especialment dissenyat per aquells que busquen assolir un nivell B2 en aquesta llengua. L'oferta és tant atractiva com específica, prometent una immersió profunda en la cultura i estructura lingüística catalanes.

Detalls del curs

Nivell: B2

Dates: Del 20 de novembre al 15 de desembre de 2023.

Horari: De dilluns a divendres, de 10 a 12:30.

Lloc: A les instal·lacions d'Up! Idiomes 

Per què escollir aquest curs?

Focalització: Centrant-se específicament en el nivell B2, el curs està dissenyat per portar als estudiants a un domini intermedi alt de la llengua, preparant-los per comunicar-se amb fluïdesa en situacions diverses.

Metodologia adaptada: Up! Idiomes utilitza mètodes pedagògics que se centren en les necessitats particulars d'aquest nivell, assegurant-se que els estudiants superin els reptes específics del B2.

Experiència cultural: A més de l'ensenyament lingüístic, el curs promou una comprensió més profunda de la cultura catalana, amb discussions i activitats que reflecteixen la vida i tradicions d'aquesta regió.

A qui va dirigit?

El curs intensiu de català B2 està destinat a aquells que ja tenen una base sòlida en català i volen continuar progressant. Si busques consolidar la teva comprensió, expandir el teu vocabulari, i millorar la teva capacitat d'expressió oral i escrita a un nivell avançat, aquesta és la teva oportunitat perfecta.

En resum, aquest curs intensiu ofereix no només l'adquisició d'habilitats lingüístiques, sinó també una porta oberta a la riquesa cultural del món català. No deixis passar aquesta oportunitat i inscriu-te aviat a Up! Idiomes!