Classes d'idiomes per a universitaris

No us sorprendrà res el fet que us expliquem que saber idiomes és un requisit imprescindible per a accedir al món laboral, créixer professionalment, estudiar a l’estranger, accedir a màsters universitaris i, com no, viatjar pel món sense preocupacions.

Estudia idiomes mentre curses el teu grau universitari. Amb Up! Idiomes tens la possibilitat d’aprendre anglès o l’idioma que necessitis per a completar els teus estudis universitaris i enfocar la teva trajectòria professional cap a un futur internacional. A més, els universitaris teniu un requisit extra: Acreditar la competència en una tercera llengua! Per a obtenir el títol de grau universitari heu d’acreditar un nivell B2.2 (First Certificate), tot i així, en el món laboral i acadèmic es demana, actualment, un nivell C1 (Advanced).

Us proposem el complement necessari per als vostres estudis universitaris perquè pugueu aconseguir els vostres objectius professionals amb èxit, sempre adaptant-nos al calendari universitari. No hi haurà classes ni durant l’època d’exàmens ni la setmana d’abans, perquè us pugueu centrar en els vostres objectius acadèmics.

Trobareu la modalitat d’estudi extensiva, intensiva i la preparació per a exàmens de Cambridge, Oxford i Trinity.