Nadal 2022 a Up! Idiomes i el bus

Navidad 2022

La Màgica Trobada amb els Reis Mags i l'Autobús d'Up! Idiomes

Aquesta publicació captura l'encantadora jornada on l'autobús d'Up! Idiomes va acompanyar els Tres Reis Mags per recollir les cartes dels nens. Un esdeveniment ple de màgia, alegria i emocions compartides.

"Un Viage Màgic amb els Reis Mags"

El viatge amb l'autobús d'Up! Idiomes en aquest dia tan especial va començar a la vall encantada de Llémena, un lloc on la màgia de Nadal es respira en cada racó. La primera parada va ser a Sant Esteve de Llémena, un poble acollidor que va rebre els Reis Mags amb gran entusiasme. Els nens, amb els ulls plens d'il·lusió, esperaven amb les seves cartes plenes de desitjos i somnis. Els Reis Mags, amb la seva bondat característica, van recollir cada carta, assegurant-se de parlar amb cada infant i escoltar les seves peticions.


Seguint el recorregut, l'autobús va fer cap a Sant Martí de Llémena. Aquí, la comunitat s'havia reunit per donar la benvinguda a aquesta comitiva tan especial. Les rialles dels nens es mesclaven amb les cançons de Nadal, creant un ambient festiu i alegre. Els Reis, sempre atents, van continuar la seva tasca de recollir les cartes, mentre l'autobús d'Up! Idiomes es convertia en un petit escenari on els nens podien compartir els seus desitjos i esperances per l'any nou.


La darrera parada va ser a Llorà, un poble que, amb la seva bellesa rural, va oferir un escenari perfecte per a l'acomiadament d'aquest viatge màgic. En aquesta última parada, els Reis Mags van fer un especial esforç per passar temps amb cada nen, garantint que cap somni quedés sense ser escoltat. L'autobús d'Up! Idiomes, adornat per a l'ocasió, va brillar sota el sol hivernal, convertint-se en un record inoblidable per a tots els assistents.


Cada parada d'aquest recorregut va ser una oportunitat per capturar moments únics i plens d'emoció, tant pels nens com per a les famílies. Les fotografies d'aquest dia, plenes de colors, somriures i il·lusió, són un testimoni de la màgia que envoltava l'esdeveniment.

"L'Alegria i l'Emoció dels Nens"

El moment de l'entrega de les cartes als Reis Mags, capturat pel nostre autobús d'Up! Idiomes, va ser un instant ple de màgia i il·lusió. En cada parada, els ulls dels nens brillaven amb una expectació palpable, reflectint l'emoció d'un somni a punt de ser compartit.


A Sant Esteve de Llémena, un petit va agafar la mà del Rei Melcior amb timidesa, la seva carta tremolant lleugerament. El somriure encoratjador del Rei va donar-li la confiança per explicar els seus desitjos, i la seva cara va il·luminar-se amb un somriure radiant quan va rebre una càlida abraçada.


A Sant Martí de Llémena, una nena amb un gran llaç al cap, va córrer entusiasmada cap al Rei Gaspar. Les seves paraules van sortir ràpides i emocionades mentre li entregava la seva carta. El Rei, amb un gest tendre, va escoltar-la amb atenció, i la seva rialla contagiosa va fer que tots els presents es contagiessin de la seva alegria.


Finalment, a Llorà, un grup de germans va presentar les seves cartes al Rei Baltasar. Van fer-ho amb una coreografia divertida que havien preparat, convertint el moment en una petita actuació. El Rei va aplaudir amb entusiasme, i els nens van respondre amb unes rialles que van ressonar alegrement.


En cada una d'aquestes interaccions, l'esperit de Nadal es va fer palès en les cares dels nens. Les fotografies capturades d'aquests moments són un tresor que mostra la innocència, l'esperança i la joia pura. Els somriures dels nens, espontanis i genuïns, i els seus ulls brillants d'emoció, són el testimoni viu de l'encant d'aquesta tradició tan arrelada.

 "L'Autobús d'Up! Idiomes: Un Element Clau de l'Esdeveniment"

L'autobús anglès de dos pisos, un Leyland Titan del 1969 d'Up! Idiomes, va jugar un paper clau en aquest esdeveniment tan especial, aportant no només un mitjà de transport únic sinó també un escenari per a diverses activitats i decoracions temàtiques que van enriquir l'experiència dels nens i les seves famílies.

 "Moments Inoblidables Capturats en Imatges"

Una galeria de fotos destacant els millors moments de l'esdeveniment, amb breus descripcions que aporten context a cada imatge.

un agraïment als participants, inclosos els nens, els Reis Mags, i l'equip d'Up! Idiomes.


Paraules Clau i Hashtags: