FAQ

Preguntes freqüents sobre Up!

Quina metodologia feu servir?

Fem servir una metodologia natural i tradicional. Es poden fer servir les noves tecnologies com a suport addicional. És molt important que hi hagi una bona sintonia entre professor/a alumne/a. Les classes són divertides i dirigides a les necessitats dels alumnes.

Quanta gent hi ha en un grup?

A les classes presencials en grup que s'imparteixen a la nostra escola, la majoria dels grups són reduïts, amb una mitja de quatre o cinc alumnes per classe. La nostra aula més gran té capacitat per a deu persones.

Puc abonar les classes mensualment?

I tant, sempre intentem facilitar al màxim l'aprenentatge, i no voldríem que ningú quedés exclòs per tema de les quotes. Tingueu en compte que els preus són per curs, i no per hores.

Impartiu classes a escoles i centres socials?

Des dels inicis d'Up!, que impartim classes a centres educatius. Hem col·laborat amb moltes escoles, AMPAS, Ajuntaments i d'altres organismes oficials.

Com teniu organitzades les classes per a nens i nenes?

Les classes del migdia estan dissenyades per reforçar el que fan els nens i nenes a les seves classes escolars i sense repetir el que hi han estat fent. Això vol dir que ensenyem vocabulari, estructures gramaticals i pronunciació amb un ampli ventall d’activitats dinàmiques i divertides. Sempre que sigui possible, intentem que les activitats siguin comunicatives i que hi hagi un intercanvi real d’informació, de manera que els alumnes tinguin al·licients per trobar respostes, parlar i escoltar. També procurem que el material sigui aplicable al dia a dia dels nens i nenes perquè puguin interactuar en l'àmbit personal.

Això també vol dir que hem de tenir un cert contacte amb els professors de les escoles per poder coordinar el que estem fent. No volem copiar el que fan els alumnes a classe, però sí que volem ser coherents i treballar coordinats amb els professors.

Exemples d’activitats:

· Cançons

· Treballs manuals

· Jocs de vocabulari

· Vídeos

· Listenings

· Activitats de resposta física total

· Teatre

· Altres


Quantes hores a la setmana feu / recomaneu?

El nombre d’hores de classe depèn de l’edat del nens. Fins als onze anys no recomanem les classes d’una durada superior a una hora. Com que l’AMPA normalment especifiquen classes de 55 minuts per raons de logística, això ens sembla molt raonable. Per la nostra experiència, sabem que una sessió a la setmana no és gaire. Si els nens poden tenir dues classes a la setmana, progressen molt més ràpidament. Per exemple, classes de dilluns i dimecres o dimarts i dijous, o dimecres i divendres. Això proporciona continuïtat i significa que no passa una setmana sencera sense que tinguin contacte amb l’idioma. És a dir, dues hores setmanals.

Amb quina ratio d'alumnes treballeu per edat?

Com a norma general, preferim un màxim de 10 alumnes per professor per a totes les edats, fins i tot per a adults. A l'escola Up! les aules estan pensades per entre 4 i 10 alumnes com a màxim.

Preguntes freqüents escola d'idiomes Up!