English Revealed en català

English Revealed és un lloc web que ofereix recursos de preparació per als exàmens de Cambridge English, incloent-hi proves de pràctica per als estudiants que es preparen per al Cambridge First Certificate in English. El lloc web ofereix centenars de recursos en línia gratuïts per a gramàtica, vocabulari i ús de l'anglès. A més, les proves de pràctica estan dissenyades per seguir el mateix format que l'examen real, i totes les proves de pràctica inclouen respostes completes. Els usuaris també poden comprar accés a proves premium addicionals.

Pel que fa als exàmens de Cambridge English, English Revealed ofereix proves de pràctica per al Preliminary English Test (PET). El PET correspon als nivells A2-B2 del Marc Comú Europeu de Referència i avalua les quatre habilitats d'escriptura, lectura, parla i comprensió oral. L'examen consta de tres parts d'escriptura i cinc parts de lectura, i té una durada d'1 hora i 30 minuts.

English Revealed és només un dels molts recursos disponibles en línia per aprendre gramàtica i vocabulari en anglès. Altres llocs web, com ara English4Today i Really Learn English, ofereixen recursos gratuïts de gramàtica i vocabulari, així com proves i exercicis. FluentU proporciona una llista dels 25 millors recursos per aprendre gramàtica anglesa en línia, incloent llocs web amb guies de gramàtica, exercicis i qüestionaris.